Theater Online
spacer
spacer
Főoldal TESZT Temesvár Fórum Képügynökség Képeslap
  
spacer
Képgaléria Színházak Portré Hírek Írások Bemutatók Linkek
spacer
Születésnapos: Stief Magda, Halmágyi Sándor, Czvetkó Sándor, Teremi Trixi, Pap Tibor 2018. augusztus 18., szombat
spacer
Szolgáltatásaink
Legfrissebb híreink
Let it be (Hadd legyen) kiállítás a debreceni MODEM-ben
Európai Hidak Fesztivál a Müpában
Kamionszínpaddal tér vissza az Opera Székelyföldre
Sikeres volt a Nemzeti Ifjúsági Kórus két hetes programa
Szegedi Szabadtéri új, 2019-es évada
Szent Erzsébet kiállítás nyílik a Vörösmarty Színházban
Olvasóninknak

Szereti a színházat? Kíváncsi a legújabb hírekre, képes beszámolókra? Iratkozzon fel RSS csatornáinkra, és máris böngészőjében vagy levelezőprogramjában értesülhet, ha új információ kerül fel portálunkra. Az RSS a weboldalon megtalálható friss információk rövid leírása, linkkel a teljes cikkre, ahová a csatornára feliratkozott olvasó egy kattintással eljuthat. Ma már legtöbb böngésző (Firefox, Opera, Internet Explorer 7) és levelezőprogram (Pl. Mozilla Thunderbird) támogatja az RSS csatornákra történő feliratkozást, de saját weboldalt is létrehozhat az Ön kedvenc csatornáiból egyes szolgáltatóknál. (A Wikipedia szócikke a témában elérhető itt.)

Kattintson a nyitólapon a narancssárga ikonokra!


Színházaknak

Szeretne nagyobb nyilvánosságot adni híreinek, eseményeinek? Csatlakozzon a Theater Online portál szolgáltatásaihoz. Most csatlakozási és előfizetési díj nélkül kaphat jelszavas hozzáférést adminisztrációs rendszerünkhöz, ahol saját színháza híreit publikálhatja. Frissen feltett hírei automatikusan megjelennek a Theater Online frisshír gyűjteményében a nyitólapon, a portál RSS csatornáiban és a rendszerben lévő saját színházi oldal Hírek menüpontja alatt is. Az összes feltöltött hír archívumba kerül, így évek múltán is elérhetők maradnak az információk.

Amennyiben elégedett szolgáltatásunkkal, lehetőség van arra, hogy ezek a hírek a saját színháza weboldalán is szerepeljenek, az oldal saját megjelenéséhez illeszkedő formában, így csak egy helyen kell beírnia a híreket és máris megtöbbszörözi a lehetséges olvasók számát.

Igény esetén vállaljuk weboldalának teljes megújítását is adatbázisunk felhasználásával. Így egy saját rendszer kifejlesztésénél jóval kedvezőbb feltételekkel juthat egy dinamikus, Ön által is könnyen frissíthető, a legújabb webes technológiákat használó saját színházi oldalhoz.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a címen!


Színházi ki-kicsoda

Megtalálta magát oldalunkon de kevés adat szerepel Önről adatbázisunban? Kérjük, segítse munkánkat, és küldje el nekünk életrajzi adatait az címre. (Az adatok egyeztetése és ellenőrzése érdekében kérjük, feltétlenül kuldje el telefonszámát. A számot természetesen nem jelenítjük meg az oldalon és csak az adatok egyeztetésére használjuk fel.)

Ha nem talál képet magáról rendszerünkben, esetleg új fotót szeretne, ez ügyben is keressen bennünket, hogy egyeztethessünk.

Szeretne saját bemutatkozó weboldalt? Igény esetén a Theater Online adatbázisára alapozva elkészítjük Önnek! Adminisztrációs rendszerünk segítségével a megjelenő adatokat saját maga tudja frissíteni, híreket, információkat elhelyezni, esetleg internetes naplót (blog) vezetni. Így csak Önön múlik, mennyire lesz friss és vonzó az oldala!

Várjuk jelentkezését!

spacer
spacer
spacer
Főoldal Médiaajánlat Szolgáltatásaink Partnerek Impresszum Linkek
© 2018. - THEATER Online - theater.hu

A Theater Online megjelenését támogatja a